кампания първи юниВ новооткритата сграда на медицински център “Д-р Стайков”, който се намира на бул. Транспортна 33 в квартал Изгрев (до мол Бургас Плаза), вече приемаме своите малки пациенти в 2 педиатрични кабинета. В тях преглеждат едни от най-добрите педиатри в града, а именно д-р Анна Петкова, д-р Камелия Илиева и д-р Мирослава Колева. Те притежават дългогодишен опит, професионален подход и отношение към най-малките пациенти, което предразполага децата по време на преглед, превръщайки консултацията в приятно преживяване.

По повод тазгодишния празник – Международния ден на детето, медицинският център подема инициатива, която е изцяло посветена на детското здраве. В медицинското  заведение на 01-ви и 02-ри юни ще се проведат детски профилактични дни, чийто надслов ще бъде: “Здравословното хранене – пътят към детското здраве”

Педиатрите от медицински център “Д-р Стайков” споделят, че правилното хранене е съществена и неизменна част от доброто здраве, а изграждането на навиците, свързани с него, е най-лесно да бъдат създадени именно през най-ранна детска възраст. 

Малчуганите и техните родители ще бъдат запознати с различни режими на хранене, които са съобразени със съответната възраст на детето. Това е определящо както за правилното развитие, така и за превенцията от развитие на различни остри и хронични заболявания.

И тъй като е празник, разбира се всяко дете ще получи специален подарък.

За да вземете участие в кампанията, трябва само предварително да запишете своето дете на телефон: 0892 996 006 и 056 996 006. На посочените контакти можете да получите и допълнителна информация относно всичко свързано със събитието.

Очакваме Ви!